Web
Analytics
Χαλάρωση μετά την εγκυμοσύνη - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

xalarosi-egimosini

 

Κοιλιά με ραγάδες....
Χαλάρωση....
Γίνεται σύσφιξη μετά την εγκυμοσύνη;

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο σημαντική περίοδος της ζωής της γυναίκας. Συντελούνται ευχάριστες αλλαγές στη διάθεση και στη ψυχολογία της. Όμως η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στο σώμα, όπως χαλάρωση στην κοιλιά, στους γλουτούς και στο στήθος, ακόμη και στο πρόσωπο.

ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η σύσφιξη με ραδιοκύματα είναι η νέα θεραπεία που προσφέρει όλο και πιο θεαματικά αποτελέσματα χωρίς χειρουργείο και χωρίς αναισθησία. Ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της μη παρεμβατικής μεθόδου είναι ο μικρός χρόνος αποθεραπείας.

Ο μηχανισμός ενέργειας ραδιοσυχνότητας (radio – frequency, RF) είναι μια νέα τεχνολογία που φαίνεται ότι επιφέρει σύσφιξη των ιστών μετά από λίγες μόνο θεραπευτικές συνεδρίες. Η τεχνολογία ενέργειας RF φαίνεται ότι υπόσχεται πολλά στη σύσφιξη των ιστών στο σώμα αλλά και το πρόσωπο και έχει ελάχιστες πιθανές επιπλοκές όταν διενεργείται με την κατάλληλη τεχνική. Ενώ μέχρι σήμερα η εφαρμογή ραδιοκυμάτων ήταν διπολική ή μονοπολική, η τριπολική σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες (εφαρμογή ραδιοκυμάτων από τρία σημεία ταυτόχρονα) είναι ό,τι πιο νέο έχει να προσφέρει η τεχνολογία προσφέροντας πιο δραστικά και μακρόχρονα αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Με τις σημερινές μεθόδους για αναζωογόνηση, χαλάρωση του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της υφής συχνά απαιτούνται 4-6 θεραπευτικές συνεδρίες.
Αντίθετα, μέσω της ενέργειας RF, ο πλαστικός χειρουργός έχει την ικανότητα να συσφίγγει τους ιστούς σημαντικά μετά από μόλις 1 έως 4 θεραπείες με μικρό μετεγχειρητικό χρόνο ανάρρωσης. Το εν λόγω σύστημα παρέχει ενέργεια ραδιοκυμάτων κατά ελεγχόμενο ογκομετρικό τρόπο στο βαθύ χόριο και τις υποδόριες στιβάδες (σε βάθος έως και 5-10 mm). Ένα χειροκίνητα τμήμα εξ επαφής ψύξης προστατεύει την επιδερμίδα από την εξάχνωση και την θερμότητα της μεθόδους. Το σύστημα αυτό μειώνει σημαντικά ακόμη και τις ρυτίδες του προσώπου και επιτυγχάνει μη χειρουργική σύσφιξη – ανόρθωση του μετώπου και του κάτω μέρους του προσώπου. Επίσης, στους γλουτούς, στους αγκώνες, στα γόνατα και στους μηρούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Η βιολογική επίδραση που προκαλείται σε αυτά τα επίπεδα δημιουργεί μικροσκοπικές διεγερμένες περιοχές, των οποίων η επούλωση προκαλεί άμεση συρρίκνωση του κολλαγόνου (που μπορεί να γίνει ορατή μέσα σε λίγες ημέρες). Προκαλεί, επίσης, μακροπρόθεσμη απόθεση νέου κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών, της απελευθέρωσης κυτοκινών και αυξητικών παραγόντων που οδηγεί στη δημιουργία νέων ενδοθηλιακών κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων. Αυτά συνοδεύονται από ερύθημα 30 λεπτών, διάστημα μετά το οποίο η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η μέθοδος προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς πόνο, χωρίς να χρειαστεί να απέχουμε από τις καθημερινές υποχρεώσεις και δραστηριότητες καθώς επανερχόμαστε σε αυτές την ίδια κιόλας ημέρα, ειδικά εάν η ενδιαφερόμενη είναι νέα μητέρα. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είτε μόνη της ή συνδυαστικά με άλλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής προσφέρει μεγάλο βαθμό ικανοποίησης στους ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε αυτή, αφού βλέπουν τις παλιές ραγάδες να μειώνονται, τις καινούργιες ραγάδες της εγκυμοσύνης να εξαφανίζονται στη λοχεία και την χαλάρωση στα γόνατα να μειώνεται δραστικά, κάτι που ήταν αδύνατο μέχρι σήμερα.

 

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ιωάννης Λύρας, AEXPI, ACEIP, FICS, NYAS

Αισθητικός, Επανορθωτικός και Laser Πλαστικός Χειρουργός.

Ιστότοπος: www.ioannislyras.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρινοπλαστική Face Lifting - Λίφτινγκ Προσώπου »

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.