Web
Analytics
Σκοπός - Ταυτότητα - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

 Σκοπός

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του σύγχρονου ανθρώπου έχει αλλάξει δραματικά. Η κακή διατροφή, το μόνιμο άγχος, η ρύπανση του περιβάλλοντος, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι μόνο μερικά παραδείγματα, όσων έχουν εισβάλει στην καθημερινότητα του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας. Ενώ θα περίμενε κανείς σήμερα, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της ιατρικής, η θεραπεία να είναι εύκολη και γρήγορη, δυστυχώς πολλοί χάνουν τον χρόνο τους και ξοδεύουν πολλά χρήματα γυρίζοντας από γιατρό σε γιατρό, χωρίς αποτέλεσμα.

Θέλοντας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην αναζήτηση για την σωστή θεραπεία, δημιουργήσαμε το 2009 τον "Δρόμο για την Θεραπεία". Φιλοδοξία μας παραμένει να είναι σωστά ενημερωμένοι οι χρήστες, να ανακαλύψουν περισσότερες επιλογές - δρόμους για την αντιμετώπιση του θέματος που τους απασχολεί και να υπάρχει μια γέφυρα επικοινωνίας με άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να παραμένουμε σταθερά στην αιχμή της ενημέρωσης προσθέτοντας σε καθημερινή βάση νέα άρθρα και ειδήσεις από τον χώρο της υγείας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο αλλά και ευαίσθητο έργο μας.

Για τους νέους φίλους που μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας, θέλουμε να πούμε ότι δεν είναι όλα για όλους. Μην απογοητεύεστε εύκολα και να προσπαθείτε ξανά και ξανά μέχρι να βρείτε αυτό που θα σας βοηθήσει. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά σε κάθε θεραπεία και πρέπει να βρει, τι είναι αυτό που ταιριάζει στο σώμα και στην ψυχοσύνθεση του. 

Στο δικό μας χώρο, έχουν θέση όλες οι θεραπείες, κλασσικές και εναλλακτικές. Δεν αμφισβητούμε τίποτα και είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο, σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, είναι ευπρόσδεκτο.

 

"Δεν υπάρχει ανίατη ασθένεια, αλλά ανίατοι ασθενείς"
 Ιπποκράτης

 

Η Ιστοσελίδα

Στο dromostherapeia.gr θα βρείτε άρθρα κλασσικής ιατρικής, εναλλακτικών θεραπειών, διατροφής, ψυχολογίας, ομορφιάς και φυσικής κατάστασης γραμμένα έγκυρα και αξιόπιστα από γνωστούς ειδικούς του Ελλαδικού χώρου ή μεταφρασμένα στα Ελληνικά από ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Την ιστοσελίδα πλαισιώνουν νέα και επιστημονικές εξελίξεις είτε από γνωστά ειδησεογραφικά πρακτορεία και portal υγείας του εξωτερικού είτε από τον ελληνικό τύπο.

Ο dromostherapeia.gr συνεργάζεται με γιατρούς και θεραπευτές που αρθρογραφούν για την ιστοσελίδα μας.

Το forums.dromostherapeia.gr αποτελεί μια ανοιχτή κοινότητα όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει την εμπειρία του, να ζητήσει πληροφορίες από άλλους ομοιοπαθείς ή απλά να επικοινωνήσει με κάποιον που έχει κοινό σημείο αναφοράς.

Τακτικά κληρώνονται βιβλία Ελλήνων συγγραφέων από το χώρο της υγείας.

 


Όλοι οι συνεργάτες επιλέγονται και τα άρθρα δημοσιεύονται, με γνώμονα και μόνο την σωστή ενημέρωση του χρήστη.
Η ιστοσελίδα δεν υπόκειται σε κανένα συμφέρον και παραμένει πιστή στον σκοπό της, αναλλοίωτη και απερίσπαστη.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τελευταία άρθρα από τον/την Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Συνεργασία - Προβολή

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.