Web
Analytics
Άλμα πριν τη φθορά - Κορυφαίες θεραπευτικές εφαρμογές στην υγεία - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Άλμα πριν τη φθορά - Κορυφαίες θεραπευτικές εφαρμογές στην υγεία

Γράφει: Λιάνα Κατέχη, Ομοιοπαθητικός BSY Λονδίνου Σύμβουλος της K-Link

 

Το σώμα μας είναι γενετικά προγραμματισμένο να είναι υγιές. Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις, η τοξικότητα, η έλλειψη ενζύμων, η ανεπαρκής τροφοδοσία με αντιοξειδωτικές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που συμβιώνουν μαζί μας, είναι οι αιτίες όλων των ασθενειών. Καταστρέφουν αργά και σταθερά το αμυντικό σύστημα.

Μία πανεπιστημιακή έρευνα, βραβεύτηκε με βραβείο Νόμπελ διότι απέδειξε την αιωνοβιότητα του κυττάρου. Σε προστατευμένο περιβάλλον κάτω από ιδανικές συνθήκες διατήρησαν, επί 30 συνεχή έτη, ιστούς καρδιάς, φροντίζοντας καθημερινά να τροφοδοτούνται με όλα τα απαραίτητα συστατικά και να καθαρίζονται από τα υπολείμματα των καύσεων. Τα κύτταρα διατηρήθηκαν υγιέστατα, νεανικά, χωρίς καμία φθορά. Την ίδια χρονική περίοδο, έγινε η ίδια έρευνα σε άλλο πανεπιστήμιο. Σκόπιμα τα 2 τελευταία χρόνια, παραμέλησαν τον καθημερινό καθαρισμό και την τροφοδοσία. Τα κύτταρα αυτά γέρασαν και καταστράφηκαν! Το συμπέρασμα είναι δικό σας.

Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να ζήσουμε σε καθαρό περιβάλλον χωρίς τοξικά. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο μολυσμένη, που με την αναπνοή και μόνο, επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας σημαντικά με τοξικές ουσίες. Μπορούμε όμως να μην προσθέτουμε άλλες, καπνίζοντας, πίνοντας αλκοόλ και τρώγοντας ανθυγιεινές τροφές. Να μην χρησιμοποιούμε φάρμακα (όλα είναι τοξικά), εντομοκτόνα, αποσμητικά, κολόνιες (περιέχουν αλουμίνιο), καρκινογόνα απορρυπαντικά... Ο οργανισμός μας δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Εξασθενεί, καταστρέφεται.

Όλες οι ασθένειες έχουν άμεση σχέση με την τοξικότητα.  (Αλλεργίες, άσθμα, καρκίνος, καρδιαγγειακά προβλήματα, δυσκολία συγκέντρωσης, σκλήρυνση κατά πλάκας, νευρικότητα, αϋπνία, κατάθλιψη, Άνοια, Αλτσχάιμερ, υπογεννητικότητα, χαμηλή λίμπιντο κ.α.)

Η επιστήμη έρχεται εδώ να δώσει τη λύση. Μας βοηθά να απελευθερώσουμε το σώμα μας από τα τοξικά που το επιβαρύνουν.

Η έλλειψη ενζύμων και αντιοξειδωτικών βιταμινών είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να λύσουμε. Η φύση φρόντισε να ικανοποιήσει όλες τις διατροφικές μας ανάγκες.

Το ανθρώπινο γένος με την αλαζονική του στάση, κατέστρεψε τα πολύτιμα συστατικά των τροφών, επεμβαίνοντας στην ανάπτυξη τους με χημικά λιπάσματα. Ραντίζουν τα φυτά με τοξικές ουσίες. Τα χωράφια είναι κουρασμένα από τις συνεχείς καλλιέργειες. Κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν παράγονται ένζυμα. Τα ένζυμα παράγονται την στιγμή της ωρίμανσης πάνω στο φυτό (αυτοί τα κόβουν άγουρα). Όμως χρειαζόμαστε 10.000 ζωντανά ένζυμα καθημερινά για να πραγματοποιηθούν 200.000 χημικές διεργασίες, όπως η πέψη, η σκέψη, η άμυνα, ο μεταβολισμός της τροφής σε ενέργεια, η παραγωγή ορμονών, η επιδιόρθωση των κυττάρων...

Τα πάντα που συμβαίνουν μέσα μας χρειάζονται ένζυμα.  Χωρίς ένζυμα δεν υπάρχει ζωή.  Χωρίς αυτά πολλές λειτουργίες δεν θα γίνουν και σιγά – σιγά (α)σθενούμε και πεθαίνουμε.

Μην περιμένουμε να αρρωστήσουμε για να επέμβουμε.

Από την στιγμή της γέννησης έως βαθιά γεράματα χρειαζόμαστε αποτοξίνωση, θρεπτικά συστατικά, ένζυμα και προβιοτικά.

Τα προβιοτικά συμβάλλουν κατά 70% στην άμυνα του οργανισμού. Παράγουν απαραίτητες βιταμίνες όπως Β1 , Β2 , Β6, νιασίνη, βιταμίνη Κ, φολικό οξύ. Παράγουν μικροβιοκτόνες ουσίες, μπλοκάρουν καρκινογόνες, αποτρέπουν διάρροια και δυσκοιλιότητα. Δρουν ανταγωνιστικά με τα παθογόνα μικρόβια τα οποία εκκρίνουν τοξικές καρκινογόνες ουσίες, δημιουργούν αλλεργίες, φλεγμονές, επιθετική συμπεριφορά, αϋπνία, κατάθλιψη.

Δώστε στον οργανισμό σας αυτά που έχει ανάγκη για να λειτουργήσει σωστά. Μην του στερείτε ουσίες που του είναι απαραίτητες.

Μην επαναπαύεστε όσο είστε υγιείς. Μην περιμένετε να δείξουν οι εξετάσεις ότι έχετε ασθενήσει για να αφυπνιστείτε. Οι εξετάσεις δείχνουν το πρόβλημα που έχει ήδη συμβεί. Δεν είναι πρόληψη.

Χτίστε την υγεία σας από τη στιγμή της γέννησης με συστατικά από τη φύση, όχι με φάρμακα. Τα φάρμακα δεν θεραπεύουν. Ανακουφίζουν μόνο τα συμπτώματα.

Ο μοναδικός γιατρός είναι η επιδιορθωτική ικανότητα του οργανισμού μας, αρκεί να τον έχουμε εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα συστατικά.

Πάρτε την υπόθεση της υγείας στα χέρια σας. Τώρα μπορείτε. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σας! Το κέρδος σας θα είναι υγεία, νεότητα, ευεξία και μακροζωία.

 

Λιάνα Κατέχη, Ομοιοπαθητικός BSY Λονδίνου
Σύμβουλος της K-Link
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Holistic Life

Το περιοδικό Holistic Life ασχολείται συστηματικά -βάσει διεθνών επιστημονικών ερευνών που αφορούν τις συμπληρωματικές/εναλλακτικές θεραπείες- με τη μη συμβατική ιατρική, την ιπποκρατική ιατρική, τη διατροφή, τα νέα υγείας και διατροφής, τη βοτανοθεραπεία, την ανθρωποσοφία και την ποιότητα ζωής. 

Ιστότοπος: https://www.holisticlife.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.