Web
Analytics
Τα νέα fillers που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Τα νέα fillers που προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα απόλυτα ασφαλές ενέσιμο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, αφού άλλωστε αποτελεί φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας, και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο.

Η δράση του δεν περιορίζεται στο γέμισμα των ρυτίδων, αφού βρίσκει κι άλλες εφαρμογές. Μια από αυτές είναι η μεσοθεραπεία, που εφαρμόζεται στο πρόσωπο για να του προσφέρει λάμψη, καθώς και ενυδάτωση εκ των έσω.

Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που επιθυμούμε να δώσουμε όγκο στα χείλη, στα ζυγωματικά ή στις παρειές – μάγουλα (το σημείο εκείνο του προσώπου που του προσδίδει ένα οβάλ σχήμα). Σημεία από τα οποία χάνεται συνήθως ο όγκος κατά τη διαδικασία της γήρανσης, αδειάζοντας έτσι το πρόσωπο. Με την τοποθέτηση του υαλουρονικού στα κατάλληλα σημεία, τονίζουμε τα ζυγωματικά και το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.

Εκτός όμως από την τοποθέτηση του υλικού στα κατάλληλα σημεία για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, μεγάλη σημασία έχει και η εφαρμογή του κατάλληλου είδους υαλουρονικού στην εκάστοτε περιοχή από τον ειδικό. Έτσι πιο λεπτόρευστο υλικό θα χρησιμοποιηθεί στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, ενώ πιο παχύρευστο για τις ρυτίδες έκφρασης.

Juvederm VOLUMA

Επαναφέρει τον όγκο του προσώπου, μεταξύ άλλων σε παρειές, ζυγωματικά και πηγούνι. (Διάρκεια 18 – 24 μήνες).

Juvederm VOLIFT

Βελτιώνει τις πτυχές σε παρειές, πηγούνι, κάτω τριτημόριο προσώπου και ρινοχειλικές αύλακες. Ενδείκνυται για την πλήρωση των βαθιών εντυπωμάτων. (Διάρκεια έως 15 μήνες).

Juvederm VOLBELLA

Βελτιώνει τις περιοχές γύρω από τα χείλη, το στόμα και τα μάτια, καθώς επίσης μειώνει και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. (Διάρκεια έως 12 μήνες).

Τα πλεονεκτήματα των νέων ενέσιμων υλικών (VOLUMA – VOLIFT – VOLBELLA) της σειράς Juvederm

Τα νέα ενέσιμα διαθέτουν μεταξύ άλλων πολύ χαμηλές πιθανότητες παρενεργειών και αλλεργικών αντιδράσεων. Περισσότερο προβλέψιμο από παλιότερα αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι και αναστρέψιμο σε περίπτωση που χρειαστεί. Είναι πιο εύκολα στην χρήση, έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, που μπορεί να φθάσει έως και τους 24 μήνες. Διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια χωρίς παρενέργειες. Έχουν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα lifting μη επεμβατικά.

Έξτρα: Η νέα προηγμένη γενιά εμφυτευμάτων διαθέτει ενσωματωμένο αναισθητικό τοπικής δράσης (λυδοκαΐνη).

Τα συγκεκριμένα fillers χάρη στην τεχνολογία vycross (Vycross Filler Technology) που διαθέτουν, διατηρούν την ίδια λεία υφή και τις ιδιότητές, όπως τα προϊόντα με την τεχνολογία 3D matrix, που τα καθιστά εύκολα στην έγχυση με αποτέλεσμα μια ομαλή, φυσική εμφάνιση και αίσθηση.

Νέα ένδειξη για τα μάτια TEAR TROUGH

Όπως παρουσιάστηκε από τον Dr De Boulle στο WCOCD 2013 στην Αθήνα, το Juvederm Volbella μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ειδικά στην πολυσυζητημένη και δύσκολη περιοχή που ονομάζεται Tear Trough!

Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εξαιρετικά και η διαδικασία έγχυσης σχετικά απλή. Απαιτείται όμως πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής καθώς και προσεκτικός σχεδιασμός πριν την έγχυση από τον γιατρό.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST

Πλαστικός Χειρουργός

Βιογραφικό

Ιστότοπος: agaitanis.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.