Οι γυναίκες υποκρίνονται ότι έχουν περίοδο
Οι περισσότερες γυναίκες όταν έχουν περίοδο περιορίζουν τις δραστηριότητες τους, γιατί βιώνουν δύσκολες μέρες με πόνο. Λένε αλήθεια όμως όσες υποστηρίζουν ότι έχουν περίοδο ή απλά υποκρίνονται;
Σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα της εταιρίας που παρασκευάζει το Panadol, το 40% των γυναικών λέει ψέματα για την ύπαρξη της περιόδου, όποτε τους βολεύει.
Διαπιστώθηκε ότι το 38% των γυναικών παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί την περίοδο σαν δικαιολογία.
Οι λόγοι που επικαλέστηκαν οι γυναίκες ήταν για ν' αποφύγουν την άσκηση, το σεξ ή για να καλύψουν την κακή τους διάθεση και το γεγονός ότι ήταν ευέξαπτες.
Η συντριπτική πλειοψηφία δεν αισθάνθηκε καμία ενοχή για τα ψέματα, ίσως επειδή είχαν ειπωθεί στο τηλέφωνο ή μέσω email, sms και κοινωνικών δικτύων.
Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι το 90% των γυναικών υπέφερε από πόνους, εκ των οποίων το 76% δήλωσε ότι πόναγε πάνω από μια μέρα και το ¼ υπέφερε για 3 ή περισσότερες μέρες.
Είναι γνωστό ότι η δυσμηνόρροια, σε μερικές γυναίκες μπορεί να προκαλέσει εμετό και λιποθυμία. Είναι πολύ χειρότερη στην εφηβεία, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια τα συμπτώματα μετριάζονται.
Γι' αυτό το λόγο, κατασκευάστηκε ένα νέο προϊόν για τους πόνους της περιόδου το «Panadol Period Pain relief», το οποίο είναι 37% πιο ισχυρό λόγω της καφεΐνης που περιέχει και ενισχύει τις παυσίπονες ιδιότητες της παρακεταμόλης. Επίσης επειδή το προϊόν διαλύεται στο στομάχι πιο γρήγορα απ' ότι η απλή παρακεταμόλη, ενεργεί μέσα σε 10 λεπτά.
Πηγή: www.dailymail.co.uk
Τελευταία άρθρα από τον/την .
- Το Nusinersen Εγκρίθηκε στην ΕΕ ως η Πρώτη Θεραπεία για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)
- Παρουσίαση δεδομένων για τη μελέτη CheckMate -204 που αξιολογεί το συνδυασμό nivolumab και ipilimuma
- Γυναικολογία: Κολπική ατροφία, Πολυβιταμινούχα συμπληρώματα κατά την εγκυμοσύνη και τον Θηλασμό
- Πρωτοποριακή Συνδυαστική Θεραπεία για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου (γλοίωμα βαθμού IV)
- Τροφές για σούπερ ενυδάτωση το καλοκαίρι





