Web
Analytics
8 λύσεις – κλειδιά για να μπει τέλος στο Bullying - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

8 λύσεις – κλειδιά για να μπει τέλος στο Bullying

Συγγραφέας: Signe Whitson

Εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σήμερα που περισσότερο από ποτέ άλλοτε το πολιτιστικό κλίμα αναδίδει σκληρότητα και επιθετικότητα, πολλά ρηξικέλευθα βιβλία επιχείρησαν να εισδύσουν στην ψυχολογία του μπούλινγκ.

Πολύ λίγα όμως κατάφεραν να συνθέσουν όλα όσα ξέρουμε σε 8 κλειδιά – στόχους που εφοδιάζουν τους δασκάλους, του επαγγελματίες ψυχικής υγείας και τους γονείς με πρακτικές στρατηγικές για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα κατά μέτωπο.Αυτό πετυχαίνει τούτο το βιβλίο.

Το διαδικτυακό μπούλινγκ και τα τραγικά περιστατικά που προκαλεί δίνουν στο πρόβλημα καινούργια διάσταση. Όσο κι αν δεν υπάρχει μια μαγική θεραπεία για όλα, οι ενήλικες μπορούν να μάθουν και να εφαρμόσουν ποικίλες γρήγορες και εύκολες τεχνικές που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή των παιδιών.

8 στρατηγικές που:

  • Δημιουργούν θετικό σχολικό κλίμα,
  • Αντιμετωπίζουν το διαδικτυακό μπούλινγκ

Κάνουν τα παιδιά συναισθηματικά ικανά να τα πάνε καλά στον κοινωνικό τους χώρο και

  • τα βοηθούν σε πάρα πολλά ακόμη θέματα.

 

Λίγα λόγια για την Signe Whitson

Η SigneWhitson είναι συγγραφέας και εκπαιδεύτρια συναισθηματικής και συμπεριφορικής υγείας για παιδιά και εφήβους. Στα άρθρα, τα βιβλία και τα εκπαιδευτικά της εργαστήρια παρέχει προσγειωμένες, πρακτικές συμβουλές – θησαύρισμα της 15ετούς εμπειρίας της – σε γονείς και επαγγελματίες για να ανταπεξέρχονται στα καθημερινά, κάποτε σύνθετα, προβλήματα των παιδιών και των νέων: πώς να τα βγάζουν πέρα με το μπούλινγκ, πως να ελέγχουν το θυμό, πώς να μετατρέπουν τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Όντας η ίδια μητέρα δύο κοριτσιών, συνδέεται με τους γονείς σε προσωπικό επίπεδο. Είναι συνεργάτης της διαδικτυακής έκδοσης της Huffington Post και του PsychologyToday.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έζησε τρία χρόνια στο Άουσβιτς, το Νταχάου και άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ινστιτούτα Λογοθεραπείας που φέρουν το όνομά του υπάρχουν στην Αργεντινή, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τον Καναδά, τη Νότια Αφρική, το Περού, το Πόρτο Ρίκο, τη Σουηδία και, φυσικά, τις ΗΠΑ, ενώ περιοδικά με αποκλειστική θεματολογία πάνω στη λογοθεραπεία δημοσιεύονται στην Αργεντινή, την Αυστρία, τη Βραζιλία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.