Web
Analytics
Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι 13χρονη μετά από εμβόλιο έναντι του HPV - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι 13χρονη μετά από εμβόλιο έναντι του HPV

Ένα κορίτσι 13 ετών έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από εμβόλιο έναντι του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily Mail.

Η 49χρονη Heartbroken Anthea Beattie, αναφέρει ότι η κόρη της Zara ζει στο σώμα ενός 80χρονου και είναι πεπεισμένη ότι για την επιδείνωση της υγείας της ευθύνεται το εμβόλιο.

Στην αρχή η οικογένεια απέδωσε τα συμπτώματα σε άσθμα, αλλά η υγεία της Zara συνέχισε να επιδεινώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Είχε εμφανίσει αίσθημα παλμών, ζάλη, αδυναμία, κούραση, πόνο στο στήθος, έντονο πονοκέφαλο, πόνο στους μύες και στις αρθρώσεις, μερικές φορές πονάει σε όλο το σώμα, νιώθει ότι κάποιος την «χτυπάει με σφυρί», ενώ αργότερα διαγνώστηκε και με ορθοστατική ταχυκαρδία (PoTS).

Δεκαοκτώ μήνες μετά, η  Zara παραμένει όλη την ημέρα στο σπίτι. Εξαντλείται όταν κάθεται όρθια,  δεν μπορεί να φάει ούτε στο τραπέζι, ενώ υπάρχουν μέρες που δεν μπορεί καν να σηκωθεί και παραμένει όλη μέρα στο κρεβάτι. Όταν έχει ραντεβού στο νοσοκομείο, χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι. Επίσης, σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο.

Οι γιατροί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν τους φόβους των γονιών, αλλά αυτοί είναι πεπεισμένοι ότι η κατάσταση της Zara προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Η Zara εμβολιάστηκε στο σχολείο «Gardasil at The Nelson Thomlinson» στο Wigton τον Οκτώβριο του 2015. Πριν από το εμβόλιο η Zara ήταν γεμάτη ζωή. Ήταν πολύ δραστήρια, έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε πολλούς φίλους.

Παρενέργειες

Το εμβόλιο προστατεύει από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. 

Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι κάθε χρόνο σώζονται περίπου 400 ζωές ετησίως λόγω του εμβολίου, χωρίς όμως να λαμβάνουν υπόψη τις παρενέργειες που προκαλεί.

Τουλάχιστον 44 κορίτσια έχασαν τη ζωή τους από το εμβόλιο και περισσότεροι από 15.000 ανέφεραν ανεπιθύμητες ενέργειες,  όπως επιληπτικές κρίσεις, θρόμβους αίματος, λύκο, φλεγμονή του εγκεφάλου και σύνδρομο Guillain-Barré..

Στην Ιρλανδία, περισσότεροι από 200 έφηβοι έχουν αναφέρει "οξείες παρενέργειες" μετά την χορήγηση του εμβολίου HPV στα σχολεία τους.

Στη Δανία, ένας από τους εθνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, TV2, πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Τα εμβολιασμένα κορίτσια - άρρωστα και αποκαλύπτουν" , το οποίο έδειξε, ότι πολλά νεαρά κορίτσια είχαν παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα υγείας αφού εμβολιάστηκαν κατά του HPV.

Επίσης στην Ιαπωνία, δεκάδες έφηβες που εμβολιάστηκαν με το τοξικό εμβόλιο κατά του HPV έχουν καταθέσει αγωγή τόσο εναντίον της κυβέρνησης όσο και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μαρτυρία στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα μια 17χρονη από το Αγρίνιο, ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή παρενέργεια του εμβολίου. Σύμφωνα με την οικογένεια της, το κορίτσι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 11 Ιανουαρίου 2019 και μέχρι το βράδυ της ίδια μέρας, είχε προκληθεί πάρεση σε όλο της το αριστερό χέρι! Το ηλεκτρομυογράφημα έδειξε ότι την παράλυση δεν προκάλεσε η βελόνα ή ο τρόπος που έγινε το εμβόλιο, αλλά τα συστατικά του φαρμάκου.

 

Πηγές

Natural News

Daily Mail

New Sit

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.