Web
Analytics
Η πρωτοποριακή και εξειδικευμένη μέθοδος της επέμβασης βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και εξιτήριο αυθημερόν - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Η πρωτοποριακή και εξειδικευμένη μέθοδος της επέμβασης βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και εξιτήριο αυθημερόν

H επέμβαση βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία και εξιτήριο αυθημερόν είναι μία πρωτοποριακή, αλλά ταυτόχρονα απλή μέθοδος, με μοναδικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων τεχνικών που εφαρμόζονταν μέχρι σήμερα. Μια μέθοδος διεθνώς διαδεδομένη, απόλυτα ασφαλής, αποτελεσματική και καλύτερα ανεκτή, με δημοσιευμένες μελέτες από χιλιάδες ασθενείς που έχουν μπει στη διαδικασία της επέμβασης.

Ως μέθοδος παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα για τους ασθενείς. Αρχικά, για να αποκαταστήσουμε τη βουβωνοκήλη, αποφεύγουμε τη γενική, την επισκληρίδιο και την ραχιαία αναισθησία και χρησιμοποιούμε την τεχνική της τοπικής αναισθησίας με μέθη. Κατά συνέπεια, ο ασθενής μπορεί να κινητοποιηθεί πολύ γρήγορα, σε μόλις τριάντα λεπτά μετά το πέρας της επέμβασης, μπαίνοντας σε κίνηση και αποφεύγοντας τις επιπλοκές που μπορεί να συνδέονται με την κατάκλιση, όπως η εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση ή η πνευμονική ατελεκτασία. Ενώ, όπως προαναφέρθηκε, του δίνεται εξιτήριο την ίδια μέρα. Επιπλέον, κερδίζει συνεχώς έδαφος παγκοσμίως, καθώς μειώνεται η παραμονή του ασθενή στο νοσοκομειακό περιβάλλον στις έξι με οκτώ ώρες, χαρακτηριστικό που επιδιώκουμε μετά την έλευση της πανδημίας. Κατά την παραμονή τους, οι ασθενείς νοσηλεύονται στη μονάδα βραχείας νοσηλείας και δεν έρχονται σε επαφή με νοσηλευτικές πτέρυγες και με χρόνιους ασθενείς, με σκοπό να μειώσουμε τον κίνδυνο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και να επιταχύνουμε τη μετεγχειρητική ανάρρωση. Αλλά και ένα ακόμη πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου, είναι το σημαντικά χαμηλότερο κόστος της, έναντι των υπολοίπων.

Ακολουθώντας τα «βήματα» της επέμβασης:

  • Πριν την έναρξη, σχεδιάζουμε τους οδηγούς σημείων και την τομή, η οποία είναι συνήθως 3 εκατοστά.
  • Εφαρμόζουμε το αναισθητικό, σε ειδικό ανατομικό σημείο της περιοχής της κήλης, περίπου 5 λεπτά πριν την έναρξη της επέμβασης.
  • Ξεκινάμε την επέμβαση για να τοποθετήσουμε το πλέγμα, παρουσία αναισθησιολόγου, η οποία διαρκεί 30-50 λεπτά.
  • Ο ασθενής, ανάλογα με την επιθυμία του, μπορεί να κοιμάται ελαφρά ή να παραμένει ξύπνιος και να επικοινωνεί με τον χειρουργό.
  • Με το πέρας της επέμβασης, ο ασθενής πηγαίνει άμεσα στην ανάνηψη και κινητοποιείται μετά από 15 λεπτά.
  • Στις 3-5 ώρες μετά την επέμβαση και αφού εξετασθεί από την χειρουργική ομάδα, ο ασθενής λαμβάνει εξιτήριο.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ασθενείς και σε όλες τις ηλικίες, από 16 έως 100 ετών. Ενώ, παρουσιάζει μεγάλο όφελος και σε ομάδες υψηλού κινδύνου που πάσχουν από σοβαρά καρδιολογικά ή αναπνευστικά προβλήματα, νευρολογικές παθήσεις ή κινητικές διαταραχές.
Αυτή η εξέλιξη μας γεμίζει αισιοδοξία, καθώς τα οφέλη που προκύπτουν για τους ασθενείς είναι πολλαπλά. Μέσα από την απόλυτα πρωτοποριακή και εξειδικευμένη μέθοδο της επέμβασης βουβωνοκήλης με τοπική αναισθησία, η ανάρρωση είναι πολύ γρήγορη και τα αποτελέσματα τόσο άμεσα που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ασθενών, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα τους.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ιωάννης Καλαϊτζής

Γενικός χειρουργός

Ιστότοπος: https://www.metropolitan-hospital.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.