Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε την Ημέρα Διατροφής

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 12η συνεχή χρονιά.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής έγινε θεσμός. Η λαμπερή εκδήλωση φέτος λαμβάνει χώρα για 12η συνεχή χρονιά, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Επισιτισμού – Διατροφής την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, στον Πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι, με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου… Βελτιώνω τη ζωή μου!».

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καθοριστικό ρόλο της διατροφής στη διαμόρφωση της υγείας, η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) διοργανώνουν ολοήμερη (πρωινή και βραδινή) ενημερωτική εκδήλωση.

Δωρεάν επιστημονική ενημέρωση, πολλά – πολλά δρώμενα και εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα:

ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

• Ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών - μεγάλων.
  • Πληροφόρηση του κοινού σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες.
  • Υπολογισμός του Δείκτη Μάζας Σώματος και ενημέρωση για ενδεχόμενο διατροφικό κίνδυνο.
  • Πραγματοποίηση Λιπομέτρησης και αξιολόγηση Βασικού Μεταβολισμού, μέσω ειδικών διαγνωστικών συσκευών.
  • Διανομή ειδικά σχεδιασμένου εγχειρίδιου Διατροφής.

Επίσης, θα προσφέρονται προϊοντικά δείγματα σε όλους τους επισκέπτες.

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

• Ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες.
  • Θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας της ΕΛ.Δ.Ε., η οποία αναδεικνύει τις διαστάσεις επιδημίας που λαμβάνει η ανεπάρκεια και η έλλειψη της βιταμίνης D στον ελληνικό πληθυσμό.
  • Cocktail Party με πολλές εκπλήξεις και happenings.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το κορυφαίο διατροφικό γεγονός της χρονιάς!

Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr