12η συνεχή χρονιά - Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η γιορτή της διατροφής επιστρέφει στο χώρο που αγαπήσατε!

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, που έγινε θεσμός, θα πραγματοποιηθεί και φέτοςγια 12η συνεχή χρονιά στον Πεζόδρομο Δελφών στο Κολωνάκι, με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου… Βελτιώνω τη ζωή μου!».

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνουν ολοήμερες ενημερωτικές εκδηλώσεις τη Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στον Πεζόδρομο Δελφών στο Κολωνάκι, Café/CocktailBar COVIAR (πρώην Εν Δελφοίς).

ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

• Ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών - μεγάλων.
  • Πληροφόρηση του κοινού σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες & ιδιαιτερότητες.
  • Υπολογισμός του ατομικού Δείκτη Μάζας Σώματος και ενημέρωση για τον ενδεχόμενο διατροφικό κίνδυνο.
  • Πραγματοποίηση Λιπομέτρησης και προαιρετική μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού, μέσω ειδικών διαγνωστικών συσκευών
  • Διανομή ενός ειδικά σχεδιασμένου εγχειρίδιου Διατροφής.

Επίσης, θα προσφέρονται προϊοντικά δείγματα σε όλους τους επισκέπτες.

ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

• Ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες
  • Cocktail Party στο Café/CocktailBar - COVIAR το οποίο θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και happenings!
  • Όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

Η φετινή γιορτή της διατροφής θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί μέσω πολλαπλών δρώμενων και events.Στα δρώμενα θα συμμετέχουν πολυάριθμοί διατροφολόγοι μέλη της ΕΛ.Δ.Ε και εθελοντές διαιτολόγοι.

Η εκδήλωση διαθέτει την χορηγία επικοινωνίας και την υποστήριξη διαφόρων Ραδιοτηλεοπτικών και Ηλεκτρονικών Μέσων (tlife.gr, infokids.gr, omorfizoi.gr,efiveia.gr, infowoman.gr, Θεσσαλική Press, dromostherapeia.gr, Allabout Health κα.)

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το κορυφαίο διατροφικό γεγονός της χρονιάς!

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Βρείτε το Event στο Facebook ΕΔΩ!

Μάθετε περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2018 στον παρακάτω σύνδεσμο: http://logodiatrofis.gr/pagkosmia-imera-diatrofis-2018

Συντακτική ομάδα

Από την Συντακτική Ομάδα του dromostherapeia.gr