Web
Analytics
Superfood OsteoAid: Καταπολεμήστε τον χρόνιο πόνο της οστεοαρθρίτιδας φυσικά - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Superfood OsteoAid: Καταπολεμήστε τον χρόνιο πόνο της οστεοαρθρίτιδας φυσικά

 Αποφύγετε την χειρουργική επέμβαση, καταπολεμήστε τον χρόνιο πόνο της  οστεοαρθρίτιδας φυσικά

 

Εάν έχετε οστεοαρθρίτιδα, γνωρίζετε ότι ο πόνος κάνει τη καθημερινότητά σας εξαιρετικά δύσκολη. Η εκτέλεση των καθηκόντων σας στο χώρο εργασίας σας ή των οικιακών εργασιών, το καθημερινό ντύσιμο, ή ακόμα και το να προσέχετε  τα εγγόνια σας γίνεται μια οδυνηρή δοκιμασία - αν είναι ακόμη δυνατή.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βελτιώσετε την υγεία των αρθρώσεων όπως φυσικοθεραπεία για την αύξηση της ευελιξίας και την ενδυνάμωση των μυών που περιβάλουν την άρθρωση που πάσχει, θερμές ή κρύες θεραπείες για την ανακούφιση των πόνων, τοπικά αντιφλεγμονώδη, απλά αναλγητικά.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν γρήγορη αντιμετώπιση του πόνου και των συμπτωμάτων της οστεοαρθρίτιδας, λαμβάνοντας Μη Στεροειδή Αντιφλεγμονώδη Φάρμακα ή και μεγάλες δόσεις αναλγητικών. Η χρήση γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα συνήθως. Αυτή η προσέγγιση έχει αρκετές αρνητικές επιπτώσεις με δεδομένες τις γνωστές παρενέργειες αυτών των σκευασμάτων μετά από μακροχρόνια χρήση, κυρίως στο πεπτικό και το καρδιαγγειακό. Σε περιπτώσεις όμως όπου το πρόβλημα είναι έντονο η εναλλακτική μέχρι τώρα μπορεί να ήταν η χειρουργική επέμβαση.

Τώρα είναι διαθέσιμη μια νέα πιο ορθολογική και σύγχρονη προσέγγιση, η οποία είναι αρκετά διαδεδομένη στην Αμερική & σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι η χρήση του ΝΕΜ® ενός νέου συστατικού σε συμπλήρωμα, το οποίο μειώνει τη ανάγκη χρήσης των Μ.Σ.Α.Φ., έχει αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην οστεοαρθρίτιδα, αντιμετωπίζοντας  αποτελεσματικά και άμεσα τον πόνο και τη δυσκαμψία ενώ προλαμβάνει τα προβλήματα στις αρθρώσεις. Το ΝΕΜ® στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο μέσω του συμπληρώματος διατροφής SUPERFOODS® OSTEOAID.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις π.χ. λόγω ηλικίας, υπερβολικού βάρους, για τη μείωση της φλεγμονής και αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως ο πόνος & η δυσκαμψία και προληπτικά  για άτομα που καταπονούν τις αρθρώσεις και τους χόνδρους με έντονη σωματική δραστηριότητα (π.χ. δρομείς, μπασκετμπολίστες) και στα άτομα που είναι υψηλού κινδύνου λόγω κληρονομικότητας.

Το  SUPERFOODS® OSTEOAID ή όπως είναι παγκόσμια γνωστό, το ΝΕΜ® (Natural Eggshell Membrane) είναι μία υπερτροφή, φυσικής προέλευσης, που προέρχεται από τη μεμβράνη, η οποία υπάρχει στο κέλυφος του αυγού και υπόκειται σε πατενταρισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες υψηλής τεχνολογίας μέθοδο επεξεργασίας που είναι μοναδική στον κόσμο. Χάρη στη μέθοδο αυτή, αποτελεί ιδανικό και μοναδικό συνδυασμό από τα συστατικά στη μορφή & την ποσότητα που είναι αξιοποιήσιμα από το ανθρώπινο σώμα αυτό. Μερικά από αυτά τα συστατικά, σε ιδανικές αναλογίες, είναι η γλυκοζαμίνη, το υαλουρονικό οξύ, η θειϊκή χονδροϊτίνη και  το κολλαγόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα αρκετές κλινικές μελέτες του ίδιου του προϊόντος σε ασθενείς αλλά και σε υγιείς ανθρώπους έδειξαν ότι ένα μόνο χάπι την ημέρα, έχει ευεργετική δράση στη μείωση του πόνου, τη μείωση της δυσκαμψίας και την προστασία του χόνδρου με ορατά αποτελέσματα σε 7-10 ημέρες. Ένα καταξιωμένο προϊόν στην Αμερική και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει λύση σε όσους ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρθρώσεις, αλλά και με όσους λόγω επιβαρυντικών παραγόντων όπως είναι το υπερβολικό βάρος, η καταπόνηση των αρθρώσεων στα πλαίσια πρωταθλητισμού ή αθλητισμού, η κληρονομικότητα ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χρήστος Ν. Παπαφράγκος

 Σ/Δντής ΕΣΥ Γεν. Ιατρικής

Κέντρο υγείας Τροπαίων Αρκαδίας

Πρόεδρος Ε.ΚΟ.Γ.Ι (Ελληνικό Κολλέγιο Γενικής Ιατρικής)

 

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Ν. Παπαφράγκος

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.